Update Júl 2017

I već smo u mjesecu srpnju. U prošlom mjesecu smo ponovo za vas poboljšali i nadogradili našu weePlattformu i našu weeApp, što je dovoljno veliki razlog, da vas ponovno o tome informiramo. Ali u sljedećim mjesecima pripremamo za vas opet nove , zanimljive projekte za budući razvoj, koje bi vam danas željeli predstaviti Zato vam želimo uspješnu suradnju s wee i u mjesecu srpnju i očekujte nove stvari o kojima ćemo vas informirati u sljedećim mjesecima.

U proteklom mjesecu smo za vas aktivirali:

✓ Prvi koncept mjesta je ugledao svjetlo dana i bio je prihvaćen nevjerojatno pozitivno od strane korisnika.U regionalnom razvoju je i kompas mesta, gdje kupci pronalaze trgovce u svojoj okolici / regiji , ali razvoj će u sljedećim mjesecima na tom području biti još bolje tehnički dograđen.

V preteklom mjesecu smo za vas poboljšali sljedeće :

✓ Teškoća koju su imali neki na novo aktivirani trgovci pri doplati Prepaida na njihove račune, u cjelosti je otklonjena – sada spomenutu opciju mogu koristiti svi trgovci i u svojem Wee portalu dopuniti Prepaid za weeRačune.

✓ Dodavanje fotografija i loga trgovca: logo kojeg trgovac postavlja na svoj weeRačun sada je prilagođen i optimiziran. Odmah kada trgovac uz trgovinu postavi svoj logo, on se vizualno sam automatski prilagodi prema veličini. Tako će prvi vizualni kontakt kupca i trgovca izgledati pravilno.

✓ Isto tako smo prilagodili mogućnost dodavanja informacija o radnom vremenu trgovca (wee.com i weeApp) u pravilnim oblicima i mogućnostima gdje kupac u svakom trenutku može dobiti pregled o početku radnog vremena trgovca. Važni prijevodi i opisi trgovca također su pravilno prikazani na našoj stranici i kupac može pregledati osnovne informacije trgovca na weeApp.

✓ Na weeApp sada kupac može na brzinu pregledati i listu trgovaca koji su već u našoj ponudi. Napomena: bila je izvršena i prilagodba weePos-App, koja je ponovo v funkciji, ako se iz nje odjavimo i ponovo prijavimo.

Što uskoro možete očekivati na weeApp:

➢ Za sve trgovce koji će na našoj stranici imati i svoju internetsku stranicu, u budućnosti će se weeApp pri kliku na njihovu stranicu, direktno povezati sa stranicom trgovca.

➢ S klikom na uneseni telefonski broj trgovca, moći ćete s njim odmah ostvariti i telefonski poziv.

➢ Klikom na adresu našeg trgovca (vidi Screenshot) na aplikaciji će se otvoriti karta, koja će precizno pokazati gdje se taj naš trgovac nalazi.

No Comments

Post a Comment