Geef jezelf een geluksgevoel voor het goede doel!

De kerststemming zit er in veel landen al goed in. De voorbereidingen voor dit grote feest zijn al in volle gang: de kerstbomen zijn prachtig opgemaakt en voor onze naasten worden de kerstcadeaus zorgvuldig uitgekozen. Aantrekkelijke prijzen in het kader van onze X-Mas Actie kunnen ook voor veel voldoening zorgen. Maar vooral met Kerstmis mag de sociale betrokkenheid niet uit het oog worden verloren: Met onze grote wee X-Mas-Actie heb je de kans om beiden te combineren: kansen om iets te winnen en te doneren! Zorg dat je er bij bent!

wee-xmas-aktion-chashback_1

Kijk je uit naar Kerstmis? De adventstijd is altijd iets heel bijzonders: kleurrijke lichten sieren de ramen. Kerstliederen klinken in de oren. Overal ruikt het verleidelijk naar heerlijke koekjes. Gezellige momenten met familie en vrienden bij kaarslicht, een goed glas wijn of een lekker kopje thee nodigen uit tot ontspanning en rust. Voor veel gezinnen en vooral voor kinderen is Kerstmis de mooiste tijd van het jaar. En we willen dat extra stimuleren wee.com


wee-xmas-aktion-chashback_2

In de sfeer van het kerstfeest worden onze klanten beloond met aantrekkelijke winkeltegoeden ter waarde van in totaal € 50.000, als onderdeel van de grote wee X-Mas-Actie: wee.com Je gaat genieten van de enorme beleving tijdens het winkelen en je kunt tegelijkertijd iets goeds doen: wee doneert één euro per geregistreerde nieuwe klant bij zijn eerste aankoop met de weeCard / weeApp aan de non-profit organisatie weeCharity for kids e.V. Doe mee: u creëert meer dan alleen maar een tijdelijk geluksmoment!


wee-xmas-aktion-chashback_3-2

De vereniging weeCharity for kids e.V. helpt kinderen en hun gezinnen die, buiten hun schuld, in nood verkeren. Hiervoor biedt zij financiële en materiële middelen voor de zorg en ondersteuning - snel, ongecompliceerd en wereldwijd: weeCharity for kids e.V.. En de hulp komt 100% terecht bij de kinderen en de projecten, omdat de medewerkers van de vereniging het werk allemaal vrijwillig doen en alle kosten worden gedragen door wee. www.weecharity.com.


wee-xmas-aktion-chashback_4

Tot nu toe heeft betrokkenheid en enthousiasme zeker zijn vruchten afgeworpen: kleine initiatieven hebben enorme bewegingen op gang gebracht! We hebben al enkele kinderen kunnen ondersteunen, zoals de opgewekte Luca uit Duitsland of de vrolijke Mark uit Slovenië. weeCharity Projekte


wee-xmas-aktion-chashback_5

Dankzij de donatie van weeCharity for kids e.V. , kreeg de kleine Luca, die leed aan een hersentumor, Quality Time met zijn ouders en broers en zussen. Luca is inmiddels bijna een jaar tumorvrij !


wee-xmas-aktion-chashback_6

De hele familie brengt de tijd nu intensiever met elkaar door en geniet van de kleine geneugten van het leven. Een kleine bijdrage die een groot verschil heeft gemaakt! Met weeCharity weeCharity maakt u het verschil: Bezorg een kind een lach!

wee-xmas-aktion-chashback_7

Ook de familie van Mark wilde men extra hoop geven. Lange tijd kon men de kleine, opgewekte jongen, die sinds zijn derde jaar aan ernstige groeistoornissen leed, in zijn geboorteland Slovenië niet helpen vanwege het gebrek aan expertise. Uiteindelijk helpt weeCharity for kids e.V., de familie om de juiste arts te vinden om hen te helpen meer te weten te komen over zijn gezondheidstoestand. Naar men hoopt kunnen door een gedegen diagnose snel de juiste maatregelen worden genomen voor verlichting van de pijn.


wee-xmas-aktion-chashback_8-1

Ook jij kunt weeCharity voor kinderen e.V helpen: Hoe meer mensen deelnemen aan de grote wee X-Mas-Actie, hoe meer kinderhulpprojecten er kunnen worden ondersteund tot maximaal 100.000 euro. www.wee.com En dat is niet alles: Zodra 10.000 nieuwe klanten zich in de loop van de actieperiode in één land hebben geregistreerd, gaat weeCharity for kids e. V. een kinderhulpproject in dit land met een donatie van 10.000 euro ondersteunen. U beslist mee welk land als eerste de donatie zal ontvangen!


wee-xmas-aktion-chashback_9

Waarom zou je ook niet zelf profiteren terwijl je de wereld een beetje beter kunt maken? Onze wereldwijde weePartners bieden een breed scala aan cadeaus voor uw geliefden: kleding, speelgoed, sieraden, boeken, een goede wijn of een wellness vakantie - lokaal of online. Er is voor elk wat wils of het nu gaat om: handig, persoonlijk of gewoon creatief en iets bijzonders!! Bij elke aankoop met de weeCard / weeApp vergroot u uw winkansen en spaart u contant geld. Uw aankoop kost geen cent extra!


wee-xmas-aktion-chashback_10-3

Meld u gratis aan voor onze wee X-Mas-Actie en profiteer van tal van voordelen, zoals de cashback van onze wereldwijde weePartners en nog veel meer. Vertel uw eigen vrienden en kennissen over onze geweldige wee X-Mas-Actie en deel deze via sociale media, zoals facebook. Er zijn geen grenzen aan uw ideeën.

wee wenst u prettige adventsperiode en een vrolijk kerstfeest!


No Comments

Post a Comment